General, Știri medicale

Cine este Leul tău curajos? – o campanie lansată de Asociația Little People

doneaza-little-people

Paul, unul dintre co-fondatorii aplicației noastre, este un susținător al Asociației Little People și din acest motiv nu puteam trece peste ziua de astăzi fără a scrie un articol despre noua lor campanie socială: „Cine este Leul tău curajos?

„Această campanie de conştientizare aduce subiectul copilului bolnav de cancer în atenția publicului, într-un mod pozitiv, pornind de la ceva de care avem nevoie cu toții – Curajul.

Mesajul campaniei este de fapt un apel transmis oamenilor de a se implica, de a ajuta și a încuraja fiecare copil bolnav de cancer din România. Mecanismul de implicare este unul foarte simplu. Oamenii sunt invitați să-și deschidă inima și să răspundă la intrebarea: Cine este leul tău curajos?” – https://leulcurajos.ro.

Pentru mai multe detalii despre campanie vizitați https://leulcurajos.ro.

Și tot Paul, vă mai roagă să îi urmați exemplul și să faceți un gest mic: să trimiteți un SMS cu cuvântul CANCER la 8844. Vă costă 2 Euro. Sistemul vă permite să faceți această donație în fiecare lună, automat. Sau să donați doar o singură dată.

Asociația Little People România® derulează programe în beneficiul copiiilor și adolescenților afectați de cancer, având cea mai mare rază de acoperire a pacienților în România, pacienții beneficiind de programele de suport în 9 centre onco-pediatrice din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Tg. Mureș și Craiova. Asociația a dezvoltat un program complex de suport psihosocial, bazat pe diverse forme de terapii: terapie prin artă cu instrumente medicale, terapie prin joacă, terapie prin artă, dramaterapie, etc. oferind suport constant de la prima internare și până la integrarea lor reușită în societate odată cu finalizarea tratamentului.

În anul 2006, Asociatia Little People a înființat Comunitatea Națională a Tinerilor Români Supraviețuitori de Cancer, Temerarii®, care azi numără peste 400 de membri, din dorința de a oferi o voce puternică tinerilor care au terminat tratamentul oncologic. Temerarii promovează viața, oferă susținere de la egal la egal pacienților curenți, încurajează și transmit voința de a învinge în lupta împotriva acestei maladii.

#leulcurajos#curaj#copil#putere

Previous ArticleNext Article